Idee met lef? Overtuig ons!

Financiering door SIDN fonds

Zodra een call open staat is het mogelijk om een aanvraag voor financiering in te dienen. De eerste call van 2019 betrof een open call voor innovatieve internetprojecten en sloot op 12 maart, 13.00 uur. 

Let op: vanaf de tweede helft van 2019 gaat SIDN fonds over op een nieuwe werkwijzeWe blijven innovatieve internetprojecten en wetenschappelijk onderzoek ondersteunen. Wat verandert is dat we -in plaats van twee aanvraagrondes per jaar- van start gaan met een meer programmatische invulling. Meer info volgt! Houd de website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Innovatieve internetprojecten

Heb jij een innovatief idee of project dat bijdraagt aan onze doelstellingen? SIDN fonds ondersteunt projecten van idee-fase tot doorontwikkeling van een bewezen prototype. 
Meer informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Ben je als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling (universiteit of HBO) of wil je samen met een kennisinstelling een onderzoek opzetten dat aansluit bij onze doelstellingen? Naast innovatieve internetprojecten ondersteunt SIDN fonds ook wetenschappelijk onderzoek.
Meer informatie