internet+of+coins+880x440

Internet of Coins

Digitaal geld in de vorm van Cryptocurrency is sterk in opkomst. Internet of Coins wil deze ontluikende wereld open, veilig en online bereikbaar maken voor iedereen. Internet of Coins is een initiatief tot het bouwen van een decentraal uitwisselplatform voor digitale valuta, waarbij het uitwisselen tussen waardehouders niet langer gebonden is aan digitale wisselkantoren, maar door middel van swarm encryptie door het netwerk zelf wordt uitgevoerd. Internet of Coins vormt zo het bittorrent voor internetgeld. Op www.internetofcoins.org vind je meer informatie over het project en is de Whitepaper te downloaden. (Call 1 - 2015)

Update (maart 2017): Meer weten over wat het project precies inhoudt? Bekijk de video Internet of Coins - Project presentation

Update (juni 2017): Op 21 maart 2017 ging de crowdfunding van start om Internet of Coins te helpen in de Blockchain freedom (r)evolution! Hiermee haalden ze maar liefst 3 miljoen op, een bedrag ver boven het oorspronkelijke doel!

Het project is afgerond (augustus 2017). Er is technisch heel veel bereikt in dit project waarop voortgebouwd kan worden. Vanuit de community is er een grote belangstelling voor het vervolg, wat ook blijkt uit de zeer succesvolle crowdfunding. Het project Internet of Coins 2, waarin het decentraal uitwisselplatform voor digitale valuta wordt gerealiseerd, is tevens door SIDN fonds gehonoreerd.

Afbeelding (bewerkt): Bitcoin over red circuit board/ BTC Keychain/ CCBY

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.