konnektid2_880

Konnektid

De deeleconomie groeit sterk. Buren lenen elkaar spullen, delen hun auto en geven overtollig eten weg via online platforms.  Konnektid is de grootste kennis deel community van Nederland waar je alles kunt leren van buren en professionele docenten. Wil je leren om een wordpress website te bouwen, hoe je photoshop gebruikt of een taal leren spreken? Ga naar Konnektid, stel je vraag en zij vragen actief rond naar iemand die je kan helpen. Daarna plan je een afspraak in en ga je aan de slag. Met dit project wordt het platform verder doorontwikkeld en uitgerold in Nederland. (Call 2 - 2015)

Update (februari 2016): In februari 2016 kwam het project landelijk in het nieuws met het bericht Nederlanders geven taalles aan vluchtelingen.

Dit project is afgerond (augustus 2016). Het platform is opgenomen in het Nederlandse Deeleconomie landschap, zie ook de infographic die Sprout eind januari 2017 publiceerde. En in februari 2017 sloot het platform zijn eerste business deal. Ook leerambities voor jouw organisatie? Lees het blog 'Een leven lang leren: ook voor jouw bedrijf'. In juni 2018 is Konnektid gestopt met de activiteiten.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.