wevolver_880

Wevolver

Hardware innovaties zoals robots, protheses en clean-tech oplossingen en 3D printers dragen bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Omdat hardware steeds meer decentraal, open en in samenwerking met anderen wordt doorontwikkeld, worden de oplossingen steeds beter. Wevolver wil met het online platform iedereen de mogelijkheid bieden om betere hardware technologie te ontwikkelen. Een groeiende community werkt hier al samen. Ontwikkelaars delen kennis en ontwerpen en communiceren en netwerken via het platform met elkaar. Met dit project ontwikkelt Wevolver versiebeheer software voor een effectievere samenwerking, waardoor teams en open communities innovaties kunnen realiseren.

Update oktober 2017: Begin oktober werd Wevolver2 gelanceerd. Door de ontwikkelde versiebeheer software kunnen hardware developers nu effectiever online samenwerken. Lees meer.

Het project is afgrond (september 2018). Een community bouwen bleek lastiger dan gedacht, dit werd tevens bevestigd door de ervaringen die ze hebben opgedaan binnen de tech community in San Francisco. Daarom heeft het project een andere wending gekregen. Er is voor gekozen het product wat te versimpelen door vooral te focussen op versiebeheer, zonder workflow proces. Tevens bleek dat er een probleem ligt bij de toegang tot publieke documentatie en bestanden op het gebied van open hardware. Als vervolgstap gaan ze zich nu hier op richten. 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.