Gezocht: de beste afstudeerscripties op het gebied van internet & maatschappij

Internet Scriptieprijzen

SIDN fonds is één van de initiatiefnemers van de Internet Scriptieprijzen. Samen met Google, Brinkhof advocaten en Greenhost zijn we op zoek naar de beste afstudeerscripties op het gebied van internet & economie, internet & recht, internet & technische wetenschappen en internet & maatschappij/geesteswetenschappen. De SIDN fonds-prijs is voor de beste scriptie in de laatst genoemde discipline.

De uitreiking van de Internet Scriptieprijzen (elk ter waarde van €2000,-) vindt jaarlijks plaats tijdens een bijeenkomst met alle winnaars. Tevens maakt een van de winnaars tijdens de uitreiking kans op de extra publieksprijs van €500,-. 

Impact van internettechnologie

Met deze internet scriptieprijzen willen de initiatiefnemers en de KHMW de belangstelling voor de betreffende onderzoeksgebieden vergroten, en in bredere zin het maatschappelijk en wetenschappelijk debat over de impact van internettechnologie bevorderen. De organisatie is in handen van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen (KHMW).

Winnaars SIDN fonds prijs

De Internet Scriptieprijzen 2018 zijn op 1 november 2018 uitgereikt. Sal Hagen is winnaar van de SIDN fonds prijs, een eervolle vermelding ging naar Timo Korstenbroek. Lees meer over 'onze winnaars' en de overige prijzen!

Winnaar van de SIDN fonds scriptieprijs 2016 was Joris Krijger. Een eervolle vermelding ging naar Arjen van de Heide. Lees meer. 
Winnaar van de SIDN fonds scriptieprijs 2015 was Loes Derks van de Ven. Een eervolle vermelding ging naar Tessa Pijnaker. Lees meer.