skilsdojo_880

SkillsDojo

Kinderen groeien op in een wereld waarin technologie, connectiviteit en inventiviteit steeds belangrijker wordt. SkillsDojo, een online platform voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, stimuleert op speelse wijze de ontwikkeling van deze 21e eeuwse vaardigheden. De lessen - voor zowel thuis als op school - worden aangeboden in de vorm van gratis informatieve doe-het-zelf-video’s. Met dit project wordt het prototype (een SIDN fonds Pioniersproject) doorontwikkeld tot een volwaardig platform, waarop 8 nieuwe series op het gebied van digitale geletterdheid (denk aan mediawijsheid, informatievaardigheden, computational thinking en ICT basisvaardigheden) worden toegevoegd. (Call 2 2017)

Update februari 2018: SkillsDojo genomineerd voor IPON startup Award & lancering nieuwe serie Test Lab op het eigen YouTube kanaal. Lees meer

Update januari 2019: SkillsDojo is op stoom! Er zijn in de afgelopen periode gave nieuwe missies toegevoegd, over VR, animatie en algoritmen, en samen met FutureNL maakten ze mooie sier op de NOTbeurs. De komende periode worden er nieuwe missies ontwikkeld, ook en gaat het team verder onderzoeken hoe ze het platform duurzaam kunnen doorontwikkelen en tegelijkertijd de missies gratis en vrij toegankelijk te houden voor kinderen.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.